Barion Pixel
További termékajánló
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Portwest termékek
Termék kategóriák

Kényelmes munkacipő

Igen, van!
2021. június 30. 15:23
A hosszan tartó munkaidő és erős fizikai igénybevétel megviseli a lábat, ezért a gyártók a legújabb technológiákkal karöltve egyre kényelmesebb munkacipőket hoznak létre, melyeket érdemes kipróbálni!

Mik azok a szempontok amiket figyelembe kell venni? 
- Könnyű kivitel. (fémmentes, leggyakrabban kevlárral/kompozittal, üvegszállal stb. helyettesítik az acélt, így az könnyebb)
- Hajlékony talp. A talpátszúrás védett cipőknél szintén lecserélődött az acél rugalmas, fémmentes, általában kevlárszállal szőtt talpra, így a védelem megmaradt viszont könnyűvé teszi a talp hajlását.
- Széles orr rész. A gyártók közt megtalálható kifejezetten szélesebb kaplival gyártott típusok, hogy a széles lábfejjel rendelkezők is kényelmesen hordhassák.
- Energiaelnyelő, kényelmes talpszerkezet.
- Jó szellőzés. Nem csak a meleg időben fontos a jó szellőzés a cipőknél. A cipő talp részénél is és a cipő felsőrészénél is olyan anyagokat alkalmaznak amik segítik a párolgást és a láb megfelelő szellőzését. 
 
Üzletünkben több gyártó és prémium cipő gyártók termékei is megtalálhatóak, hogy mindenki találjon a lábára megfelelő lábbelit!
 
 
Sparco, Albatros, Lavoro, Puma safety, Base stb...
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

CXS termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Sparco termékek
Puma termékek
Termékajánló
Albatros termékek