Barion Pixel
További termékajánló
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Portwest termékek
Termék kategóriák

Nyereményjáték szabályzat tavaszi nyereményjáték

2022.03.02
2022. március 02. 14:25
Tavaszi nyereményjáték szabályzat

A Játékban való részvétel, a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban: a „Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti. (A Játékban résztvevő személyek a továbbiakban: a „Játékos/Játékosok”).

1. A Játék szervezője

A játék lebonyolításával összefüggő feladatokat a Safety&Style Kft, mint lebonyolító (a továbbiakban: „Lebonyolító”) látja el. Szervező és adatkezelő: Safety&Style Kft Kft.; székhely 1188, Budapest, Nagykőrösi út 122).

2. A Játék időtartama

A Játékosoknak a játékba kerülésre 2022.03.02. 14:30 órától 2022.03.2.23. 12:00-ig van lehetősége.

3. A Játékba kerülés feltételei

A Játék meghirdetése az Ax-Lock Kft Safety&Style Munkavedelmed.hu Facebook és Insta közösségi portál felületén történik. A játékban történő részvétel önkéntes.

A Játékban annak időtartama alatt, azon cselekvőképes személyek vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt a 2022.03.02-án közzétett Tavaszi Nyereményjáték nevű poszt alá kommentben megadják a méretet, illetve kedvelik oldalunkat.

A Játékos elfogadja, hogy a Játékban való részvétel során a Szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. A Szervező Játék elérhetőségét a Szabályzat megszegése esetén bármely Játékostól megvonhatja.

A Játékos azáltal, hogy részt vesz a Játékban, automatikusan elfogadja az ezen Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

4. A nyeremény:

A játék nyereménye: Egy pár Beta 7314AB S1P munkavédelmi cipő

 

Amennyiben valamelyik nyertes nem tudja felhasználni nyereményét, helyébe pótnyertes lép, akit szintén kisorsolunk.

A nyereményhez tartozó adófizetési kötelezettséget – amennyiben van - a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

5. A nyertesek kiválasztása

A nyertest 2022.03.23áén sorsoljuk ki a játékszabályzatban leírtaknak megfelelt felhasználók közül. A nyertes nevét 2022.03..23.-án a Safety&Style Kft Facebook és Insta profilján is közzétesszük, illetve privát üzenetben is felkeressük.

6. A nyeremények átadása

A nyereményt üzletünkben adjuk át a sorsolást követő munkanapok egyikén, ez tetszőlegesen választható a Játékos által.

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

CXS termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Sparco termékek
Puma termékek
Termékajánló
Albatros termékek